Kornize e zezë druri (38×46 cm)

25.00 

Kornizë druri me momentet tuaja më të mira Zgjedhni fotot nga telefoni ose kompjuteri juaj dhe krijoni një kornizë të mrekullueshme. Foton e shtypur në letër kualitative dhe të kornizuar e dërgojmë ne adresën tuaj! Jepni jetë momenteve tuaja të mira apo krijoni një dhuratë të paharrueshme! Korniza e Zeze nga Druri ka dimensionet e […]

Pëlhurë e shtypur

30.00 50.00 

Shndërroni kujtimet tuaja të dashura në vepra të bukura arti Shtyp në pëlhurë / Canvas 60×40 cm – 100×70 cm Fotografitë tuaja në pëlhurë – kanavacë janë të shkëlqyeshme për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj dhe janë dhuratë e përkryer si fotografi! Me programin tonë të thjeshtë online, ju mund ta ktheni imazhin tuaj […]