Kornize e zezë druri (38×46 cm)

25.00 

In Stock
SKU: N/A
{{nbd_fields['f1580488597106'].invalidOption}} is not available

Please check invalid fields and quantity input or choose a different combination!

Table pricing

From Up to Price / 1 item
{{pt.from}} {{pt.up != '**' ? pt.up : 'or more'}}

Start Design

×

Job Summary

We will email you a link to a PDF proof within 6 hours.

Kornizë druri me momentet tuaja më të mira

Zgjedhni fotot nga telefoni ose kompjuteri juaj dhe krijoni një kornizë të mrekullueshme.
Foton e shtypur në letër kualitative dhe të kornizuar e dërgojmë ne adresën tuaj!
Jepni jetë momenteve tuaja të mira apo krijoni një dhuratë të paharrueshme!

Korniza e Zeze nga Druri ka dimensionet e jashtme 38 x 46  cm