Pëlhurë e shtypur

30.00 50.00 

In Stock
SKU: N/A

Printing options

Fill full the information below

Clear

Job Summary

See the total pricing and checkout

{{nbd_fields['f1579684356809'].invalidOption}} is not available

Please check invalid fields and quantity input or choose a different combination!

Table pricing

From Up to Price / 1 item
{{pt.from}} {{pt.up != '**' ? pt.up : 'or more'}}

Start Design

×

Shndërroni kujtimet tuaja të dashura në vepra të bukura arti

Shtyp në pëlhurë / Canvas 60×40 cm – 100×70 cm

Fotografitë tuaja në pëlhurë – kanavacë janë të shkëlqyeshme për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj dhe janë dhuratë e përkryer si fotografi!
Me programin tonë të thjeshtë online, ju mund ta ktheni imazhin tuaj në një vepër mahnitëse!

Printimet tona në kanavacë shtypen dhe shtrihen – terhiqen nga profesionistët tanë, dhe bëhen gati për t’u varur ose shfaqur me një përfundim klasik gjysëm-shkëlqimi.
Thjesht zgjidhni madhësinë tuaj të kanavacës dhe trashësinë e mbështjelljes, ngarkoni fotot ose artin tuaj për një printim të personalizuar të kanavacës tuaj.

Madhësia:

60×40, 70 x 50, 80 x 60, 100 x 70