PLATFORMA ONLINE PËR FOTOLIBRA

Mirësevini në platformën tonë për krijimin, ruajtjen dhe porositjen e fotolibrave.  Përdorimi i platformës është shumë i lehtë, intuitiv dhe ofron shumë opcione.

Të gjithë librat tonë kanë hapje të plotë – Layflat dhe kanë lidhje e kopërtina cilësore. Varësisht prej kërkesës suaj, si për cilësi ashtu edhe për çmim, ne ofrojmë dy llojesh të fotolibrave. 

Për çfarëdo porosie të veçantë,  ose nëse keni probleme gjatë përdorimit të platformës lirisht na kontaktoni përmes kontaktit tonë:  +383 44 233 355

Ose përmes faqeve tona: 
Facebook   
https://www.facebook.com/PentzaShop
Instagram   https://www.instagram.com/pentzashop/

STANDARD Photobooks

Fotolibra cilësor me çmim të volitshëm !

Shtyp cilësor me ngjyra 

Letër e plastifikuar – glossy 

Libërlidhje LAYFLAT

Kopertinë KUALITATIVE e Plastifikuar 

Ideal për të shënuar çdo rast – një Mini për Fëmijën, për Pushimet, për Fejesën apo edhe për një ditë të paharruar me më të dashurit tuaj! 

Lehtë e shpejtë bëni bashkë fotot tuaja në një libër – me një çmim shumë të volitshëm. 

Fillon me vetëm  15 euro për 16 faqe, por ju mund të shtoni faqe sipas dëshirës.

Ky format është më i kërkuari. Mbledhi fotot nga kompjuteri apo nga Facebook duke përdorur aplikacionin tonë Online, dhe krijo librin tënd.

Ky libër është edhe dhuratë e përkryer për çdo rast, ditëlindje apo datë e shënuar për të dashurit tuaj. 

Ju mund të filloni prej 18 faqe për 34.50 euro, dhe mund të shtoni faqe sipas dëshirës.

Kujtoni pushimet, udhëtimet apo takimet e juaja duke i mbledhur fotot në një liber. 

Vendosni lehtë fotot tuaja apo ato të punuara nga fotografi juaj dhe krijoni albumin që do ta shfletoni me kënaqësi!

Albumi fillon prej 18 faqe për 29.50 euro, dhe mund të shtoni apo heqni faqe sipas dëshirës.

PREMIUM Photobooks

Fotolibra profesional

SHTYP NË PREMIUM ME 10 NGJYRA 

LETËR FOTOGRAFIKE CILËSORE 

Libërlidhje LAYFLAT

ZGJEDHJE E MATERIALIT PËR KOPERTINËN E FORTË

Formati klasik gjithmonë i kërkuar për fotolibra, ku ju mund të vendosni fotografitë familjare, nga festat  apo pushimet dhe krijoni albumin e preferuar.

Punohet lehtë e shpejtë me dizajnet e gatshme me foto, tekste e prapavija të shumta me programin tonë Online në gjuhën shqipe.

Duke filluar nga 20 faqe për 78 euro, ju mund të shtoni faqe sipas dëshirës.

Ky fotoliber është dhuratë e përkryer. Mbledhi fotot nga kompjuteri duke përdorur programin tonë Online, dhe krijo librin tënd.

Kujtoni gëzimet, ditëlindjet,  udhëtimet apo takimet e juaja duke i mbledhur fotot e zgjedhura në fotolibrin tuaj. 

Për vetëm 78 euro filloni me 20 faqe, dhe mund të shtoni faqe sipas dëshirës.

Zgjedhni fotot e dasmës apo gëzimit tuaj, dhe jepuni jetë kujtimeve më të bukura. Vendosni me lehtësi në një nga dizajnet tona apo krijoni librin tuaj nga fillimi tërësisht të veçantë.

Ky ështe libri më eksklusiv që ne ofrojmë. Fotografi reale, me letër e ngjyra kulminante.

Fotolibri fillon prej 20 faqe për 98 euro, dhe mund të shtoni apo heqni faqe sipas dëshirës.