PHOTOBOOKS - FOTOLIBRA
ME MOMENTET E LUMTURA
E PLOT BUZËQESHJE
një fotografi sa 1000 fjalë
ZBUKURONI MURET E AMBIENTIN ME FOTOT E ZGJEDHURA
APO KORNIZONI THENIEN APO POSTERIN E PREFERUAR
momentet që nuk mund t'i shprehni me fjalë
KRIJONI PËSHTYPJE TË MIRË E PROFESIONALE PËR JU E BIZNESIN TUAJ

I ktheni fotot tuaja nga kompjuteri juaj në fotolibra dhe albume cilësore. Zgjedhni çastet më të bukura që i keni të regjistruara në telefon e fotoaparat dhe krijoni tregimin tuaj. Duke zgjedhur fotot e dasmës, ditëlindjes apo pushimit tuaj, krijoni me dizajne të gatshme fotolibrin sipas dëshirës suaj.
Transporti është falas brenda Kosovës.

Shtëpitë tona reflektojnë atë çka jemi ne. Zbukurojeni e rregullojeni shtëpinë apo zyren tuaj sipas dëshirës. Përdorni fotot tuaja nga Facebook, zgjedhni foto nga arkiva jonë dhe dizajnoni posterin apo thëniet tuaj të preferuar në korniza ashtu si doni ju. Shtëpia juaj mund të duket shumë më bukur dhe të ketë stilin tuaj.
Dërgimi me postë në adresen tuaj bëhet falas.

Shpesh është vështirë ta gjeni dhuratën e duhur, por ju mund ta krijoni ashtu si doni ju. Përdorni platformën tonë online dhe krijoni dhuratat që përmbajnë foto, dizajne e thënie për miqtë tuaj. Dhuratat e personalizuara për miq, familjarë apo edhe bashkëpunëtorë, kanë kuptim të veçantë dhe janë kujtime që ruhen gjatë.
Transporti është falas deri në adresën tuaj të shtëpisë.

Zgjidhni stilin e formë dhe krijoni kalendarin tuaj personal. Përdorni programin tonë online për të bartur fotot për çdo muaj të vitit. Zgjedhni shpejt dhe lehtë fotot tuaja të preferuara nga viti i kaluar ose nga çdo rast, në një nga kalendarët tanë me foto të veçanta.
Transporti është falas deri në adresën tuaj të shtëpisë.
Transporti është falas brenda Kosovës.

Coming soon

Coming soon