Kornize e kaftë druri (MEDIUM)

12.00 

Kornizë druri me momentet tuaja më të mira Madhësi e mesme – e përshtatshme edhe foto edhe për dokumentet A4. Zgjedhni fotot nga telefoni ose kompjuteri juaj dhe krijoni një kornizë të mrekullueshme. Foton e shtypur në letër kualitative dhe të kornizuar e dërgojmë ne adresën tuaj! Jepni jetë momenteve tuaja të mira apo krijoni […]

Kornize e zezë druri (38×46 cm)

15.00 

Kornizë druri me momentet tuaja më të mira Zgjedhni fotot nga telefoni ose kompjuteri juaj dhe krijoni një kornizë të mrekullueshme. Foton e shtypur në letër kualitative dhe të kornizuar e dërgojmë ne adresën tuaj! Jepni jetë momenteve tuaja të mira apo krijoni një dhuratë të paharrueshme! Korniza e Zeze nga Druri ka dimensionet e […]