Pëlhurë e shtypur

30.00 50.00 

Shndërroni kujtimet tuaja të dashura në vepra të bukura arti Shtyp në pëlhurë / Canvas 60×40 cm – 100×70 cm Fotografitë tuaja në pëlhurë – kanavacë janë të shkëlqyeshme për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj dhe janë dhuratë e përkryer si fotografi! Me programin tonë të thjeshtë online, ju mund ta ktheni imazhin tuaj […]