T-Shirt / Bluzë me krahë të shkurtër 2 ngjyra

15.00 

In Stock
SKU: N/A

Dizajnoni vetë bluzën tuaj. Thënia (quote) e juaj e pëlqyer dhe bluza me prerje e qepje kualitative – jane kombinim i perkryer për ju dhe për dhuratë të veçantë.

Start Design

×

Job Summary

We will email you a link to a PDF proof within 6 hours.

Doni ta keni bluzën tuaj të veçantë, por nuk dini nga t’ia filloni?

Pentza është zgjidhja juaj!

Vendos foton, dizajnin apo thënien tuaj në bluzat tona kualitative.

Aplikacioni Online ju mundëson të krijoni dizajnin tuaj personal në dy anët e bluzës.