Kalendar personal tavoline

6.00 

In Stock
SKU: N/A

Kalendar me fotot tua personale!
Pergatitni kalendarin tuaj që t’ju përcjellin fotot tuaja gjatë gjithë vitit.

Start Design

×

Job Summary

We will email you a link to a PDF proof within 6 hours.

Kaloni vitin me momentet tuaja të preferuara
Krijoni kalendar tuaj personal me momentet tuaja të përzgjedhura.
Vetëm zgjedhni fotot tuaja, nga Arkiva juaj apo Facebook dhe vendosni në kalendarit e dizajnuar me shije.
Kalendari shtypet në letër kualitative dhe lidhet me spirale sipas kërkesës suaj.
Transporti është falas deri ne adresën tuaj.