Kartëvizita / Kartë e takimeve

11.50 

In Stock
SKU: N/A

Zgjedhni dizajne te gatshme apo dizajnoni lehtë e shpejt vizitkartën tuaj!
Ne bejmë shtypin dhe ua dërgojmë në adresën tuaj.
Shtypi është ne dy anët,  100 copë , në letër 300 gram dhe e plastifikuar në të dy anët.
Letra dhe shtypi janë me cilësi të lartë dhe transporti është falas deri në adresën tuaj, si dhe pagesën e bëni pasi që keni pranuar dhe jeni të kënaqur me cilësinë!

Porositni të ngjashme edhe kartën e takimeve me shënimet tuaja dhe takimin e caktuar!

Start Design

×

Job Summary

We will email you a link to a PDF proof within 6 hours.

Krijoni vizitkartat / Biznes kartat tuaja
Zgjedhni njërën nga shumë dizajnet tona që ju përshtaten më mirë e vendosni logon e shënimet tuaja.
Letra dhe shtypi janë me cilësi të lartë dhe transporti është falas deri në adresën tuaj, si dhe pagesën e bëni pasi që keni pranuar dhe jeni të kënaqur me cilësinë!