Your Invitation

2.00 

Customize Your Invitation Create the perfect invitation for any occasion. Pentza invitation creator has a template for every occasion, from birthdays to charity events, from weddings to retirement parties and so much more.

Photo Magnets

Personalised Photo Magnets 8×8 cm

Photo Magnets

5.00 

Personalised Photo Magnets 8x8 cm

Kalendar personal tavoline me bazë druri

Personalised Calendar with Wood holder

Kalendar personal tavoline me bazë druri

6.00 

Personalised Calendar with Wood holder

Kalendar personal tavoline

Kalendar me fotot tua personale!
Pergatitni kalendarin tuaj që t’ju përcjellin fotot tuaja gjatë gjithë vitit.

Kalendar personal tavoline

6.00 

Kalendar me fotot tua personale! Pergatitni kalendarin tuaj që t'ju përcjellin fotot tuaja gjatë gjithë vitit.

Kalendar i Personalizuar me baze druri 2

Personalised Yellow Calendar Wood hold

Kalendar i Personalizuar me baze druri 2

6.00 

Personalised Yellow Calendar Wood hold

Kartëvizita / Kartë e takimeve

Zgjedhni dizajne te gatshme apo dizajnoni lehtë e shpejt vizitkartën tuaj!
Ne bejmë shtypin dhe ua dërgojmë në adresën tuaj.
Shtypi është ne dy anët,  100 copë , në letër 300 gram dhe e plastifikuar në të dy anët.
Letra dhe shtypi janë me cilësi të lartë dhe transporti është falas deri në adresën tuaj, si dhe pagesën e bëni pasi që keni pranuar dhe jeni të kënaqur me cilësinë!

Porositni të ngjashme edhe kartën e takimeve me shënimet tuaja dhe takimin e caktuar!

Kartëvizita / Kartë e takimeve

11.50 

Zgjedhni dizajne te gatshme apo dizajnoni lehtë e shpejt vizitkartën tuaj! Ne bejmë shtypin dhe ua dërgojmë në adresën tuaj. Shtypi është ne dy anët,  100 copë , në letër 300 gram dhe e plastifikuar në të dy anët. Letra dhe shtypi janë me cilësi të lartë dhe transporti është falas deri në adresën tuaj, si dhe pagesën e bëni pasi që keni pranuar dhe jeni të kënaqur me cilësinë! Porositni të ngjashme edhe kartën e takimeve me shënimet tuaja dhe takimin e caktuar!

T-Shirt / Bluzë me krahë të shkurtër

Dizajnoni vetë bluzën tuaj. Thënia (quote) e juaj e pëlqyer dhe bluza me prerje e qepje kualitative – jane kombinim i perkryer për ju dhe për dhuratë të veçantë.

T-Shirt / Bluzë me krahë të shkurtër

15.00 

Dizajnoni vetë bluzën tuaj. Thënia (quote) e juaj e pëlqyer dhe bluza me prerje e qepje kualitative - jane kombinim i perkryer për ju dhe për dhuratë të veçantë.

T-Shirt / Bluzë me krahë të shkurtër 2 ngjyra

Dizajnoni vetë bluzën tuaj. Thënia (quote) e juaj e pëlqyer dhe bluza me prerje e qepje kualitative – jane kombinim i perkryer për ju dhe për dhuratë të veçantë.

T-Shirt / Bluzë me krahë të shkurtër 2 ngjyra

15.00 

Dizajnoni vetë bluzën tuaj. Thënia (quote) e juaj e pëlqyer dhe bluza me prerje e qepje kualitative - jane kombinim i perkryer për ju dhe për dhuratë të veçantë.

Kornize e zezë druri (38×46 cm)

25.00 

Kornizë druri me momentet tuaja më të mira Zgjedhni fotot nga telefoni ose kompjuteri juaj dhe krijoni një kornizë të mrekullueshme. Foton e shtypur në letër kualitative dhe të kornizuar e dërgojmë ne adresën tuaj! Jepni jetë momenteve tuaja të mira apo krijoni një dhuratë të paharrueshme! Korniza e Zeze nga Druri ka dimensionet e […]

Pëlhurë e shtypur

30.00 50.00 

Shndërroni kujtimet tuaja të dashura në vepra të bukura arti Shtyp në pëlhurë / Canvas 60×40 cm – 100×70 cm Fotografitë tuaja në pëlhurë – kanavacë janë të shkëlqyeshme për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj dhe janë dhuratë e përkryer si fotografi! Me programin tonë të thjeshtë online, ju mund ta ktheni imazhin tuaj […]