Pentza ju ofron shume opcione dhe mundesi qe te dizajnoni vete materiale te ndryshme,

Megjithate, nese ju keni ndonje kerkese qe nuk mund ta realizoni, ekipa jone e perbere prej dizajnereve profesional mund te ju ndihmoje.

Ne kemi pervojne shume vjeqare dhe per ju mund te dizajnojme broshura, libra, katalogje, manuale dhe materiale tjera grafike.

Pasi qe materilet mund te kene specifika te llojllojshme lirisht na kontaktoni per me shume detaje.

045 2 333 55, ose info@pentza.com